Geen stress meer over wat je moet posten, geen gemiste kansen omdat je te druk was? Ga voor de Social ContentStarter!

Opdrachtgevers quotes

“Ik vind het steeds leuker worden. Onze eigen social media-strategie doet eigenlijk veel meer met me dan ik gedacht had. Het brengt heel veel orde in mijn denken over mijn bedrijf en mezelf. Ik heb thema’s benoemd voor mezelf en aan de hand daarvan kan ik veel schrijven. En nu zie ik deze thema’s als iets dat ik niet alleen voor social media kan gebruiken, maar ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling in het algemeen. Zo had ik er nog nooit naar gekeken. Dus social media en je eigen persoon versterken elkaar!”

online-gastvrijheid-vianne-scharloo-e1673950515307.webp

“Je hebt vanmorgen mogen kennismaken met een select gezelschap kritische Alliance Gastronomique ondernemers. Daarom was het gaaf om te zien dat iedereen geboeid bleef bij je verhaal. Mooie discussies en directe betrokkenheid. Graag wil ik je bedanken voor de mega inspirerende en leerzame training. Fijn dat er zo’n goede interactie was en alle onderwerpen goed aan bod kwamen.”

“Vianne haar visie en ideeën op online-marketing en -strategieën zijn inspirerend, zijn resultaatgericht, zijn verfrissend logisch. Haar manier van presenteren en coachen vind ik positief, stimulerend en doet er echt toe.”

“Vianne heeft mijn team van communicatieprofessionals een maatwerk-training gegeven. Ze past zich naadloos aan aan haar publiek en kan goed inschatten op welk niveau ze haar begeleiding moet uitvoeren.”

Bedrijven die ik al heb mogen inspireren: